KASTAMONU / TOSYA - Dumlupınar Ortaokulu

Mrt

12 Mart İstiklal Marşı'mızın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Haftası etkinleri kapsamında okulumuzun hazırlamış olduğu programı icra ettik.Türkçe Öğretmenimiz Emine AKTÜRK'e ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

8 Mart Dünya Kadınlar Günü vesilesiyle okulumuzda görev yapan kadın öğretmelerimizle pasta kestik.Sağlıklı ve huzur dolu yaşam sürmeleri dileğiyle...

Ara

Yerli Malı ve Tutum Haftası dolayısıyla okulumuz öğrenci ve öğretmenlerimizin hazırlamış olduğu etkinlikler gerçekleştirildi.Yerli malı yurdun malı herkes onu kullanmalı.

Ara

Öğretmenler yeni nesil sizlerin eseri olacaktır.M.Kemal ATATÜRK.Ülkemizin aydınlık yarınları olan çocuklarımızı, en iyi şekilde yetiştirmeyi  gaye edinen tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü kutlu olsun.

Ara

Devletimizin banisi Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal  ATATÜRK'ü ebediyete irtihalinin 85.yıl dönümünde saygı, minnet ve rahmetle andık.Ruhu şad olsun.

Kas

Cumhuriyetimizin yüzüncü yılını tüm yurtta olduğu gibi okulumuzda da büyük bir heyecanla kutladık.

Şbt

Tosya Belediye Başkanımız Volkan KAVAKLİGİL'e iadei ziyarette bulunarak okulumuza yapmış olduğu katkılardan ötürü teşekkür ettik.

Şbt

2022/2023 Eğitim Öğretim yılı öğrencilerimizin yarıyıl karne sevinci okulumuzda büyük bir coşkuyla kutlandı.Belediye Başkanımız Volkan KAVAKLIGİL,İlçe Milli Eğitim Müdürümüz S.Murat DEMİRCİ başta olmak üzere beraberinde birçok protokol üyesi,sivil toplum örgütü temsicileri ve basın mensubu öğrencilerimizin karne sevncine ortak oldular.

Ekm

Okulumuz Sivil Savunma Kulubü öncülüğünde deprem tatbikatı gerçekleştirdik.

Ekm